Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademisyenlerine Yönelik Proje Yazma Eğitimi Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) faaliyetleri kapsamında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Hemşirelik Bölümü akademisyenlerine yönelik Proje Yazma Eğitimi” düzenlenmiştir.

TTO uzmanlarından Öğretim Görevlisi Esef KILINÇ tarafından gerçekleştirilen sunumda TÜBİTAK ARDEB projelerinin genel konsepti ve proje yazımındaki temel kavramların genel hatları ele alındı. Eğitim süresince; tasarlanan proje hakkında konu, kapsam, literatür araştırmasının yapılması ve literatür yazma, özgün değer, yaygın etkinin belirlenmesi gibi konu başlıkları ele alındı. Eğitimlerle birlikte; proje süreci ve raporlama hakkında bilgi verildi, proje destek kararının ardından izlenecek yol ve araştırmacıların bu süreçte karşılaştıkları problemler hakkında bilgiler paylaşıldı.