Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Komisyon Toplantısı Düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyelerinin araştırmaları sonuçlarında elde etiikleri buluşların patent başvurularının üniversite tarafından yapılması için Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Komisyon toplantısı Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi koordinesinde Mühendislik Fakültesinde düzenlendi. 

3 farklı buluşun görüşüldüğü toplantıya Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Komisyon Başkanı Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu, Komisyon Üyeleri Prof. Dr. Murat Pala, Doç. Dr. Ali Osman Ayaş, Doç. Dr. İsmail Ağır, Dr. Öğr. Üyesi Şerif Çitil, Dr. Öğr. Üyesi Vahdetin Koç ve buluş sahipleri Dr. Öğr. Üyesi Tuba KOÇ ÖZKAN ve Arş. Gör. Dr. Ali İhsan Kaya Hacı Soğukpınar, katıldı. 

Toplantıda söz konusu buluşlar sunumları ile anlattılırken, buluşlar hizmet buluşu olarak kabul edilip patent/faydalı model başvuruları üniversite tarafından yapılması kararı komisyon tarafından değerlendirildi.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.