"TÜBİTAK-ARDEB Programları Tanıtımı" Etkinliği

Bilim, teknoloji ve inovasyon ekosistemi içerisinde sürdürülen çalışmalar çerçevesinde, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi ve TÜBİTAK ARDEB işbirliği ile 16 Eylül 2020 Çarşamba günü, saat 14:00’da, Üniversitemiz araştırmacılarına yönelik olarak ARDEB Programları Tanıtımı bilgi günü etkinliği Zoom Platformu (Online)  üzerinden gerçekleştirilecektir.

 

Etkinlik kapsamında, programların genel amaç ve hedeflerine bağlı olarak; Proje önerisi geliştirme, proje hazırlık ve yazım aşamasında önemli hususlar ile birlikte örnek proje konuları ve ilgili birçok konu başlığında ilgili araştırmacıları bilgilendirmek ve bu alandaki proje hazırlık ve/veya öneri aşamasındaki çalışmalarınıza destek olmak, yeni proje fikirlerinin ve ortak işbirliklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak, bu program kapsamında hedeflenmektedir.

 

Programa katılım göstermek isteyen araştırmacılarımızın bu maili cevaplamaları ya da adyutto@adiyaman.edu.tr adresine tanıtım programına katılmak istediklerini belirten maili atmaları rica olunur.

 

EĞİTMEN

TÜBİTAK-ARDEB Bilimsel Programlar Uzmanı Burak DÜNDAR

 

Etkinlik Tarihi: 16.09.2020 Saat:14.00

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.