COSME PROGRAMI KAPSAMINDA AÇIK TEKLİF ÇAĞRILARI BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

Ülkemizin COSME Programından etkin ve verimli bir şekilde yararlanabilmesi ve sağlanacak faydanın en üst düzeye çıkanlmasını teminen; Başkanlık tarafından Program konusunda farkındalık oluşturma ve bilgilendirme çalışmalar yürütülmekte olup, çağrılar duyurulmakta, eğitim ve teknik destek hizmetleri sunulmaktadır.

Program kapsamındaki ulusal yükümlülüklerimizin desteklenmesi amacıyla, Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) Rekabetçi Sektörler Programı altında KOSGEB tarafından tasarlanan ve geliştirilen, “COSME Programı’nın Koordinasyonunun Güçlendirilmesi, Tanıtımı ve Yararlanıcıların Kapasitesinin Artınlması -COSME Türkiye Teknik Destek Projesi-” yürütülmektedir.

Proje çerçevesinde, COSME Programı dahilindeki çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmekte olup, bu defa halihazırda açık bulunan COSME teklif çağrılarına ilişkin online bir eğitim planlanmıştır.

11 Aralık 2020 tarihinde, yazımız ekindeki gündem doğrultusunda gerçekleştireceğimiz sözkonusu online eğitim; cosme.kosgeb.eov.tr adresinden erişilebilecek kayıt formuna gerekli bilgilerin girilmesini takiben eposta adreslerinize gönderilecek online katılım linki yoluyla takip edilebilecektir.

Diğer taraftan AB COSME Programı çağrıları ile ilgili özet ve detaylı bilgilere cosme.kosgeb.eov.tr ve https://ec.europa.eu/easme/en/section/cosme/cosme-open-ca1ls-proposals adresleri aracılığıyla ulaşılabilir.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.