TÜBİTAK TEYDEB DESTEK PROGRAMLARI TANITIMI

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi ve TÜBİTAK TEYDEB işbirliği ile 16 Aralık 2020 Çarşamba günü, saat 13:30’da, Üniversitemiz araştırmacıları ve firmalara yönelik olarak TEYDEB Destekleri Tanıtım programı Zoom Platformu (Online)  üzerinden gerçekleştirilecektir.

Program gündem maddeleri:
  • Destek programlarının başvuru koşulları (kimler başvurabilir) ve tarihleri nelerdir?
  • Programlara başvururken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?
  • Programların destek miktarları ve bunlara ilişkin kısıtlamalar (harcama kalemleri vb.) nelerdir?
  • Proje değerlendirme kriterleri ve bu kriterlerdeki yenilikler nelerdir? Projelerin kabul oranını arttıracak tavsiyeleriniz nelerdir?
  • PTİ ve burslar hakkındaki detaylar nelerdir?

Programa katılmak isteyen araştırmacılarımızın adyutto@adiyaman.edu.tr adresine tanıtım programına katılmak istediklerini belirten maili atmaları rica olunur.

Etkinlik Tarihi: 16.12.2020 Saat:13.30