Tübitak 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı

TÜBİTAK BiGG ile girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerin desteklenmesi, böylece nitelikli girişimciliğin özendirilmesi ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlanmaktadır. 

Destek programın ilk aşamasında uygulayıcı kuruluş Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknopark A.Ş. girişimci adaylarından iş fikirlerinin toplanması, değerlendirilmesi, seçilen iş fikirlerinin bir hızlandırıcı program dahilinde doğrulanması ve TÜBİTAK’a 2. Aşama başvurusu yapacak iş planlarının belirlenmesi faaliyetlerini yürütmekteyiz.

Sağladığımız bu destekler sayesinde, destek programının 2. Aşamasına başarıyla geçerek, 450.000 TL’ye kadar hibe desteği ile hedeflerinize doğru sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz.

TÜBİTAK BİGG çağrı başvurusuna ve deteylı bilgiye https://www.gaziantepbigg.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.