T-Hub IMAP Programı Açık Çağrısı

İstanbul Gedik Üniversitesi ve T-Hub arasındaki iş birliği protokolü sonucu T-Hub’ın “Hindistan Pazarına Erişim Programı” kapsamında Türkiye’den elverişli start-upların seçilmesi ve bu start-upların pazarlarını genişleterek hem Hindistan hem de Doğu Asya pazarına açılabilmelerine imkanlar sağlamak hedeflenmektedir. Bu doğrultuda İstanbul Gedik Üniversitesi aday start-upların değerlendirilmesi ve belirlenmesine aracı olmakta, T-Hub ile start-uplar arasındaki bağı sağlayarak Türk girişimcilerinin küresel ekosistem içinde yer alabilmesi adına köprü görevini üstlenmektedir.

Yaratıcı fikirlere sahip ve Hindistan ile Asya pazarlarında başarı sağlamayı hedefleyen her girişimci, programa başvuruda bulunabilir. Hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için bir adım atabilirsiniz. Başvurularınız ve fikirleriniz küresel bir başarı öyküsüne adım atmanın ilk fırsatı olabilir.

Başvuru şartları için tıklayınız.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.