2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Çağrısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında yılda Nisan ve Eylül ayları olmak üzere yılda iki defa çağrıya çıkılmaktadır. Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek; ön lisans öğrencilerine ise lisans öğrenimi öncesinde proje hazırlama kültürü kazandırmaktır.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı  2024/1 çağrısı, 01 Ekim 2024'de başvuruya açılacak olup başvurular 01 Kasım 2024'e kadar devam edecektir.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı maksimum destek tutarı 01.01.2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 6000 TL’den 9000 TL’ye çıkarılmıştır.

Başvuru ve Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.