FİRMA ZİYARETİ ''MSG GOKSU METAL ve MOBİLYA LTD. ŞTİ.''

Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) olarak bölgemizde yer alan firmaları tanımak, üretimden pazarlamaya tüm süreçlerine destek olmak ve bölgemizle ilgili sürdürülen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla firma ziyaretleri yapmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda TTO Müdürü Doç. Dr. Seval Uyanık, Üniversite-Sanayi İşbirliği Uzmanı Öğretim Görevlisi Melek DEMİR ve Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Uzmanı Öğretim Görevlisi Esef KILINÇ ile birlikte, OSB de faaliyet gösteren MSG GOKSU METAL VE MOBİLYA LTD. ŞTİ. sahibi Sait GÖKSU'yu ziyeret ettik. Ziyarette üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirmek için danışmanlık verilebilecek alanlar ve İnovasyon Karnesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak bölgemizin önde gelen firmaları ile istişarelerimiz hız kesmeden devam edecektir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.