Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi (ASGEM) Ziyareti

 

Teknoloji Transfer Ofisi olarak bölgemizdeki ortak çalışma kültürünü esas alarak bölge sorunlarına özgün çözümler üretmek; yenilikçi politikalar geliştirerek bölgenin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmasını sağlamak ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla birim ziyaretleri yapmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Seval UYANIK ve TTO ekibi Öğr. Gör. Esef KILINÇ, Öğr. Gör. Melek DEMİR, Arş. Gör. Yavuz KAHRAMAN Organize Sanayi Bölgesindeki Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi (ASGEM)'ni ziyaret etti. Gerekli tüm COVİD-19 önlemlerinin alındığı ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ahmet Metin GÜNAY ve ASGEM Müdürü  Selman BOZAN,  Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi'nde (ASGEM) yeni açılan ve açılması planlanan mesleki eğitim kursları hakkında bilgiler verdi. Ayrıca ziyerette ASGEM ile TTO’nun ortak yapabileceği işbirlikleri ve yeni çalışma planlarının yapılması hakkında konuşuldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.