FİRMA ZİYARETİ 'BOYAR KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş'

Teknoloji Transfer Ofisi olarak bölgemizde yer alan firmaları tanımak, üretimden pazarlamaya tüm süreçlerine destek olmak ve bölgemizle ilgili sürdürülen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla firma ziyaretleri yapmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda Gaziantep Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren 'BOYAR KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş.; Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Seval UYANIK, Üniversite-Sanayi İşbirliği Uzmanı Öğretim Görevlisi Melek DEMİR, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Uzmanı Öğretim Görevlisi Esef KILINÇ, tarafından ziyaret edilmiştir. Ziyaret kapsamında Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seval UYANIK firma faaliyetlerini yerinde inceleyerek danışmanlık verebileceği alanları yerinde tespit etmiştir.

Ziyarette  kapsamında üniversite sanayi işbirliği kapsamında sağlanan ulusal ve uluslararası destekler hakkında bilgi verilerek firmanın hedefleri doğrultusunda üretim süreçlerinin geliştirilmesi ve Ar-Ge konusunda yapacağı çalışmalara hangi programların faydalı olabileceği ve üniversite ile işbirlikleri hakkında bilgi aktarıldı. Ayrıca Ar-Ge Merkezi olmanın firmalar açısından önemi ve tekstil sektöründe patent kavramı gibi konular görüşülmüş ve işbirliği yapılabilecek alanlar belirlenmiştir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.