FİRMA ZİYARETİ ''FLY-MAK''

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinde Tütün Kesme makineleri ve çeşitli makine imalatları yapan  FLY-MAK şirketi, yapmak ve daha sonra seri üretimini gerçekleştirmek istediği bir fikir için Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinden (ADYÜTTO) talepte bulunmuştu. Üniversite-Sanayi işbirliğini sağlamak, bilgiyi ürüne dönüştürmek amacıyla çalışan ADYÜ TTO, FLY-MAK tarafından gelen talep doğrultusunda çalışmalara başlamış ve ilgili konu hakkında uzman hocalarımız Dr. Öğr. Üyesi Merivan Şaşmaz, Dr. Öğr. Üyesi Serkan Güldal ve Teknoloji Transfer Ofisi uzmanlarımızdan Öğr. Gör. Esef Kılınç ile firmayı ziyaret etmiştir.

Gerçekleştirdiğimiz görüşme kapsamında Üniversite-Sanayi arasında yapılacak bütün çalışmalarda Teknoloji Transfer Ofisi olarak firmanın sorunları ve çözümleri için ortak çalışmalar ve işbirliğinin önemi vurgulanmıştır.

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak bölgemizin önde gelen kurumları ile istişarelerimiz hız kesmeden devam edecektir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.