Mentörlük Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

ÜNİGAP bünyesinde yürütülen Tarımsal Sanayi Eylem Projesinde 12 Ekim 2020 tarihinde online olarak mentörlük eğitimleri başlayacaktır. Şanlıurfa, Adıyaman, Mardin illerinde yürütülen projede amaç mentör yetiştirerek, yetişen mentörlerin  bu bölgedeki tarımsal sanayi alanında çalışan firmalara rehberlik edilmesidir. 

Proje faaliyetlerinden olan mentörlük uygulamasına ilişkin olarak Kobimen Akademi Uzmanı Haluk Gökmen tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Zoom üzerinden gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Prof. Dr. Esra Siverekli, Doç. Dr. Gencay  Sarıışık, Doç. Dr. Seval Uyanık, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kayaoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Hamza Erdoğdu, Dr. Öğr. Üyesi Nihat Küçük, Arş. Gör. Emrah Kıratoğlu ve Öğr, Gör. Esef Kılınç katıldı.  Uygulanacak Mentörlük Eğitimi Programına başvuru  https://unigap.argementor-pro.com/application/mentor adresinden  yapılacaktır. 

Mentörlük Eğitimi 3 Aşamadan oluşmaktadır.
 
İlk Aşama (Eduzim) : Bu aşamada mentör adayları sisteme tanımlanacak ve 2 haftalık süreçte sisteme yüklenen eğitim videolarını izleyip sonrasında yapılacak quizden en az % 70 başarı oranı gerekmektedir. 
 
2.Aşama (online eğitim): İlk aşama sonrasında 2 günlük çevrimiçi canlı eğitim olacaktır. Bu aşamada %80 katılım beklenmektedir.
 
3.Aşama (Uygulama) : Firma-mentör eşleştirilmesi yapılacaktır. Eşleştirme sonrasında firma ile yapılan çalışmalar neticesinde mentörlük sertifikası alınabilecektir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.