FİRMA ZİYARETİ

Teknoloji Transfer Ofisi olarak bölgemizde yer alan firmaları tanımak, üretimden pazarlamaya tüm süreçlerine destek olmak ve bölgemizle ilgili sürdürülen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla firma ziyaretleri yapmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda Gaziantep Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren MENNAN MAKİNE; Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Seval UYANIK tarafından ziyaret edilmiştir. Bölgemizde faaliyet gösteren değerli firmalarımız ile gerçeklestirdiğimiz görüşme de Üniversite-Sanayi arasında yapılacak bütün çalışmalarda Teknoloji Transfer Ofisi olarak firmalarımızın sorunları/çözümleri için yapılabilecek ortak çalışmalar ve işbirliğinin önemi vurgulandı. Bu güzel adımların atılmasını sağlayan Genel Müdür Mehmet Ali Bey’e ADYÜ TTO olarak çok teşekkür ediyoruz.