ASGEM Tekstil Atölyesi Ziyareti

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ADYÜ TTO) olarak Üniversite Sanayi Işbirliği kapsamında Adıyaman Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezini (ASGEM) ziyaret ettik. Ziyarette ADYÜ TTO Müdürü Doç. Dr. Seval UYANIK, Araştırma Projeleri Uzmanı Araştırma Görevlisi Yavuz KAHRAMAN, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Uzmanı Öğretim Görevlisi Esef KILINÇ, ASGEM Müdürü  Selman BOZAN hazır bulunmuşlardır.

Gerçekleştrilen ziyarette Tekstil Mühendisi olan ADYÜ TTO Müdürü Doç. Dr. Seval UYANIK  ASGEM bünyesinde ilgili alanda nitelikli ara eleman eğitimlerini inceledi, gerek eğitim konusunda gerek ortaya çıkarılan ürünler konusunda tecrübelerini paylaştı.

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak bölgemizin önde gelen kurumları ile işbirliklerimiz hız kesmeden devam edecektir.