Firmalara Mentor Ziyaretleri Başladı

ÜNİGAP TARIMSAL SANAYİ EYLEM PLANI PROJESİ MENTORLUK PROGRAMI kapsamında Şanlıurfa, Adıyaman ve Mardin illerinde nitelikli mentor havuzu oluşturulmasına yönelik KOBİ Mentorluğu Eğitim Programımız saha uygulaması başlamıştır. Bu kapsamda mentor eğitimlerini tamamlayan 26 mentor adayına mente (firma) eşleştirimesi yapılmıştır. Bölgemizde Tarıma dayalı faaliyet gösteren Kılınç Çırçır firmasına Arş. Gör. Yavuz KAHRAMAN  mentor olarak atanmıştır.

Mentorluk desteği kapsamında TTO Müdürü Doç. Dr. Seval UYANIK, Teknoloji Transfer Ofisi Üniversite-Sanayi-İşbirliği Uzmanı Öğretim Görevlisi Melek DEMİR, Tekstil Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Sabih OVALI ve mentör adayı Arş. Gör. Yavuz KAHRAMAN tarafından firma sahibi Fehmi KILINÇ fabrikasında ziyaret edilmiştir. 

Ziyarette mentor Adayı Kahraman, firma yetkilisine mentorlük süreci hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. ilerleyen günlerde firmanın eksikliklerini ve gelişmeye açık yönlerini tespit etmesi, bu yönleri geliştirmeye yönelik bir mentorluk eylem planı çıkartması için firma tekrar ziyaret edilecektir.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.