Firmalara Mentor Ataması

ÜNİGAP bünyesinde yürütülen Tarımsal Sanayi Eylem Projesi'nin bir faaliyeti olan mentorlük eğitiminin saha uygulaması başlamıştır. Bu kapsamda mentor eğitimlerini tamamlayan mentor adaylarına mente (firma) eşleştirimesi yapılmıştır. Mentorlerin bölgedeki tarımsal sanayi alanında çalışan firmalara rehberlik edilmesi amaçlanmaktadır. Saha uygulaması sırasında her mentor adayının eşleşilen KOBİ’yi analiz ederek eksikliklerini ve gelişmeye açık yönlerini tespit etmesi, bu yönleri geliştirmeye yönelik bir mentorluk eylem planı çıkartması ve bu doğrultuda gerekli mentorluk desteği vermesi beklenmektedir.

SAĞLAR ÇIRÇIR PRESE TARIM SAN.TİC.LTD.ŞTİ' ne mentorlük yapacak olan TTO Müdürümüz Doç. Dr. Seval UYANIK ve Teknoloji Transfer Ofisi Proje Destek Modülü Uzmanı Arş. Gör. Yavuz KAHRAMAN, Üniversite-Sanayi İşbirliği Uzmanı Öğretim Görevlisi Melek DEMİR, Tekstil Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Sabih OVALI firma yetkililerini ziyaret etmiştir. Doç. Dr. Seval UYANIK firma yetkilisine mentorlük süreci hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. ilerleyen günlerde firma tekrar ziyaret edilecektir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.