Adıyaman Sanayisinin Kalkınması İçin Öneriler Görüşüldü

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi organizatörlüğünde 08.12.2020 saat 10.30 da Rektörlük Konferans Salonunda tüm pandemi önlemleri alınarak  Adıyaman sanayisinin güçlü - zayıf yönleri, olası fırsatlar - tehditler ve Adıyaman sanayisinin kalkınması için öneriler görüşüldü.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih DOĞANOĞLU, İl Teknoloji ve Sanayi Müdürü Hacı DAŞTAN, Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Seval UYANIK, İpekyolu Kalkınma Ajansı Adıyaman Yatırım Ofisi Koordinatörü Onur YILDIZ ve üniversitemizin değerli akademisyenleri katıldı.