FLY-Mak Firmasıyla İşbirliği Toplantısı

FLY-MAK firma sahiplerinden Mehmet FALAY üniversite-sanayi işbirliği kapsamında TTO'YU ziyeret etti. TTO'da firma sahibiyle toplantı yapıldıktan sonra firmayla ortak yapılabilecek projeleri değerlendirmek için Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Vahdettin KOÇ ile bir araya getirilerek ikili görüşmeleri sağlandı. İş birliği konularının ele alındığı görüşmelerde, birlikte proje yapılması yönünde fikir birliğine varılmıştır. Toplantılar sonrasında firma yetkililerine Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda bulunan atölyeler gezdirildi.