ASGEM Ziyareti

Teknoloji Transfer Ofisi olarak bölgemizdeki ortak çalışma kültürünü esas alarak bölge sorunlarına özgün çözümler üretmek amacıyla birim ziyaretleri yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi akademisyenleriyle birlikte Organize Sanayi Bölgesindeki işletmelerin kalifiye eleman sıkıntısını gidermek amacıyla faaliyete başlayan Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi(ASGEM) ziyaret edildi.

Ziyarette akademisyenler ASEGEM'deki mobilya, otomobil, kaynak, konfeksiyon, makine, iklimlendirme, elektrik, iş güvenlik, tasarım ve bilgisayar atölyelerini gezerek incelemelerde bulundular. ASGEM Müdürü Selman BOZAN'dan açılan/açılması planlanan kurslar hakkında bilgi aldıktan sonra ortak yapılabilecek işbirliklerini görüşmek için ileri bir tarihte toplantı yapılmasına karar verildi.