TÜBİTAK TEYDEB Destek Programları Hakkında Bilgilendirme

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinde tütün kesme makineleri imalatları yapan FLY-MAK firma genel müdürü Serkan Hilal ve üretim sorumlusu Mahmut Falay TTO'yu ziyaret etti. Ziyarette tto müdürü ve tto ekibiyle toplantı yapıldı. Toplantıda TTO ekibinden üniversite sanayi işbirliği uzmanı Öğr. Gör. Melek DEMİR, TÜBİTAK TEYDEB destek programları hakkında sunum yaptı. Sunumda 1501-Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı, 1507-KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı, 1509-Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı,1511-Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Destekleme Programı ve 1505-Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı hakkında bilgiler aktarıldı. Sunum sonunda firma ile proje yazma konusunda danışmanlık yapılabilecek konular hakkında konuşuldu.