Adıyaman Üniversitesi Teknokent A.Ş. Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş.(ADYÜ Teknokent)'in 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Ocak 2023 tarihinde genel kurul ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

ADYÜ Teknokent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rektör Prof. Dr. Mehmet TURGUT'un başkanlığında yapılan toplantıya ADYÜ Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Seval UYANIK, genel kurul üyeleri Belediye Başkanı Süleyman KILINÇ, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Torunoğlu, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdulkadir ÇELENK, Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat,  Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanı Ziya DURANAY, Vetal Hayvan Sağlığı Ürünleri A. Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatma ERGİN, MY Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Mimarlık Mühendislik Tic. ve  San. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Mustafa YILMAZ, 4EN Teknoloji San. ve Tic. A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin YÜCEKAYA, yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Fatih DOĞANOĞLU, Prof. Dr. Murat PALA, Prof. Dr. Cem ONAT, Belediye Başkan Yardımcısı Şerif AYAZ, Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanları Öğr. Gör. Melek Demir, Öğr. Gör. Esef KILINÇ ve Ticaret Bakanlığı temsilcisi olarak Özlem ÖZ katıldı.

Katılımcılara hoş geldiniz dileklerini ileterek açılış konuşmasını yapan ADYÜ Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Seval UYANIK, gündem maddelerini okuyarak oylamaya sundu. 2020 Yılı Faaliyet Raporu ve devam eden süreçle hakkında genel kurula bilgi verildikten sonra genel kurul üyeleri ADYÜ Teknokent'in bölgemize hayırlı olması dileklerinde bulundular.