Fikri Sınai Mülkiyet Hakları (FSMH) Komisyon Toplantısı Yapıldı

Fikri Sınai Mülkiyet Hakları (FSMH) Komisyonu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih DOĞANOĞLU başkanlığında toplandı. Toplantıda FSMH Birim Uzmanı Öğr. Gör. Esef KILINÇ tarafından üniversitemiz öğretim üyelerinin gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası patent başvurularının güncel durumları hakkında bilgiler aktarıldı. Toplantıda ayrıca üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinden  Prof. Dr. Murat PALA, Doç. Dr. Şerif ÇİTİL, Doç. Dr. Aysel UÇKUN, Dr. Öğretim Üyesi Faruk KÜRKER ve Arş. Gör. Abuzer DOGAN'ın buluşu değerlendirilerek komisyon üyelerinin onayına sunuldu.