Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Komisyon Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Komisyonu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür ÖZDEMİR başkanlığında toplandı. Toplantıya Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR, komisyon üyeleri Doç. Dr. Şerif ÇİTİL, Doç. Dr. Ali Osman AYAŞ, Doç. Dr. Abdurrahman ÖZBEYAZ, Doç. Dr. Hacı SOĞUKPINAR, TTO Uzmanları Öğr. Gör. Esef KILINÇ ve Öğr. Gör. Melek DEMİR PERÇİN katıldı.

Toplantıda başvurusu ve takibi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından yapılan Üniversitemiz öğretim elemanlarına ait ulusal ve uluslararası patent başvurularının güncel durumları görüşülmüş olup alınan kararlar Rektörlük Makamının Olurlarına arz edilmiştir.