ADYÜ TEKNOKENT Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (ADYÜ Teknokent) arasında çevrimiçi değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü İnşaat Şube Müdürü Serhan Emin ÜNLÜ, ADYÜ Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR, Göller Bölgesi Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Serdal TERZİ ve İdari İşler Sorumlusu Öğr. Gör. M. Nesim DİKMEN, Giresun Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Anıl KAYA, Erciyes Üniversitesi Teknopark Yetkilisi Yusuf KAYNAK ve ADYÜ TTO Uzmanları Öğr. Gör. Esef KILINÇ, Öğr. Gör. Melek DEMİR PERÇİN katıldı.
Toplantıda ADYÜ Teknokent’in yapılması plananan binası için mimari proje başvuru süreçleri hakkında görüş alışverişi yapıldı.
Desteklerinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkileri ile teknokent yetkililerine teşekkür ederiz.