Üniversitemizde Avrupa Birliği Erasmus+ KA2 Projeleri Hakkında Genel Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde çevrimiçi olarak Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR’in moderatörlüğünde, Üniversitemiz Erasmus+ Ofis Sorumlusu Öğr. Gör. Fatma ASLAN UÇAR tarafından “Avrupa Birliği Erasmus+ KA2 Projeleri Hakkında Genel Bilgilendirme Sunumu” gerçekleştirilmiştir.

Sunumda Yeni Dönem Erasmus+ Programı nedir?, Programın Öncelikleri, Program Ülkeleri, Program Alanları, KA2 Projeleri, Kapsamları ve Türleri, Başvuru Platformu, Son Başvuru Tarihleri hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Programa katılım sağlayan üniversitemiz akademik ve idari personellerine teşekkür ederiz.

Avrupa Birliği Erasmus+ KA2 Projeleri Hakkında Genel Bilgilendirme Sunumu için linki tıklayın.

/files/tto.adiyaman.edu.tr/erasmus sunumum aralık 2023.pptx