Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Tarafından Birimimizin 1. Takip Tetkiki Yapıldı

Üniversitemiz ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında yapılan sözleşme gereği TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesinin takibi kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Üniversitemizde 1. Takip Tetkiki gerçekleştirilmektedir.
Bu çerçevede TSE ISO EN 9001:2015 Baştetkikçisi Dr. İsmet TİTİZ, Toplam Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Cavidan GÜL VARIŞ ve Kalite Personeli Mehmet İbrahim FİGEN birimizi ziyaret etmiştir.

Birimimizin Müdürü  ve Kalite Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR ile Kalite Görevlisi Öğr. Gör. Melek DEMİR PERÇİN'in hazır olduğu tekkikte birimize ait kalite evrakları hakkında bilgi alınıp bunlara ilişkin gerekli işlemler yapılmıştır.