Geleceğin Meslekleri Semineri Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin ev sahipliğinde Avrupa Birliği destekli Digit4women projesi kapsamında “Geleceğin Meslekleri Semineri” etkinliği düzenlendi.

Moderatörlüğünü Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR’in yaptığı etkinlikte geleceğin meslekleri odağında hazırlanan projesinin tanıtımı gerçekleştirilerek, öğrencilere ücretsiz olarak sunulacak sertifikalı bilişim eğitimleri tanıtılmıştır. Proje tanıtımının ardından, Dr. Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Buğra ÇAŞKURLU ’nun sunumuna yer verilmiştir.

Değerli sunumlarından dolayı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Buğra ÇAŞKURLU’ya, katılım sağlayan akademik personellerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.