ADYÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş.'nin 2023 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Anonim Şirketi (ADYÜ Teknokent)'in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2024 tarihinde şirket ortakları ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi İbn-i Sina Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet KELLEŞ, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Özgür ÖZDEMİR, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet TORUNOĞLU, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdulkadir ÇELENK, Yönetim Kurulu Üyesi ve Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Anonim Şirketi Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR, Yönetim Kurulu Üyeleri; Prof. Dr. Cem ONAT, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Kutlu, Mithat TÖKEN, Şirket ortaklarımızdan; Adıyaman Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan ORUÇ, Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut FIRAT, Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanı Ziya DURANAY, Vetal Hayvan Sağlığı Ürünleri A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah TUTAK, MY Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Mimarlık Mühendislik Tic. ve San. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Mustafa YILMAZ, Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İkrabin AYTEKİN, Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanları Öğr. Gör. Melek DEMİR PERÇİN, Öğr. Gör. Esef KILINÇ ve Ticaret Bakanlığı temsilcisi olarak Özlem ÖZ katılmıştır.

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet KELLEŞ katılımcıları selamlayarak Genel Kurul Toplantısını başlatmıştır.

Toplantı Başkanlığına Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Anonim Şirketi Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR, Tutanak Yazmanlığına ise Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN seçilmişlerdir.

Toplantı Başkanı Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Anonim Şirketi Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR, gündem maddelerini okuyarak oylamaya sunmuştur. Bu çerçevede 2023 Yılı Faaliyet Raporu, Yönetim Kurulu Üyelerinin İbrası, 2023 Yılı Finansal Tablolar Yönetim Kurulu Üye Değişiklikleri, ADYÜ 4.17 Binasının Mimari Proje Sunumu konuları müzakere edilmiş ve Genel Kurulca onaylanmıştır.

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Anonim Şirketi’nin 2023 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı dilek ve temenniler ile son bulmuştur.