Erasmus+ Proje Sunumu ve İftar Yemeği Etkinliği Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN'in yürütücülüğünü yaptığı ve Erasmus+ tarafından desteklenen  “Erken Çocukluk Eğitiminde Eşitlik ve Kalite için E-Mentorluk (E-mentorship for (E)quality in Early Childhood Education)” adlı proje kapsamında Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okul öncesi eğitim kurumları yöneticilerine proje bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN'in yapmış olduğu sunumda; E-Mentorluk projesinin amaç ve çıktıları, proje ortakları ve sorumlulukları, şu ana kadar proje kapsamında yapılan faaliyetler ve projenin bundan sonraki iş paketleri hakkında bilgiler aktarılmıştır.

Akabinde Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Sn. Prof. Dr. Özgür ÖZDEMİR, Sn. Prof. Dr. Murat AYDIN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Kazım ÇOBAN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Cihat Cem AKINCI, Adıyaman Üniversitesi Genel Sekteri Sn. Doç. Dr. Mahmut GÜRSOY, Adıyaman Üniversitesi Rektör Danışmanı Sn. Öğr. Gör. Harun TEKİN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Mustafa YETİŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Ayhan DURSUN, Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Sn. Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR, Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN, Üniversitemiz akademik personeli ve okul öncesi eğitim kurumları yöneticilerinin katılımlarıyla Adıyaman Perre Uygulama Oteli'nde iftar yemeği düzenlenmiştir.

Katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.