Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Başkanı Öğr. Gör. Dr. İbrahim Yavuz ve Başkan Yardımcısı Erkan BİL Üniversitemizi Ziyaret Etti

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Başkanı ve Antalya Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. İbrahim YAVUZ ve TGBD Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Erkan BİL Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş’i makamında ziyaret etti. 
Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin yapım süreçlerinin görüşüldüğü toplantıya Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür ÖZDEMİR, Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR ve Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN de katıldı.
Ziyaret Kapsamında bölgenin genel değerlendirmesi yapılmış olup,  TGB’nin yapılacağı alan yerinde incelenmiştir.
Ziyaret Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin gelecek vizyonu ve stratejik planları üzerine yapılan değerlendirme ile son bulmuştur.
Ziyaretlerinden dolayı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Başkanı ve Antalya Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. İbrahim YAVUZ ve TGBD Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Erkan BİL’e teşekkür ederiz.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.