Azerbaycan'dan Üniversitemize Personel Hareketliliği

Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN'inde katkı sağladığı Erasmus+ KA171 personel hareketliliği kapsamında Lankaran State  University’den üniversitemize eğitim alma hareketliliğine gelen Ferid KANKİSHİYEV, Sebnur ALİZADE, Tofiq ALİYEV ve Ulker BABAYEVA Üniversitemiz öğrencilerine bilgilendirme sunumları gerçekleştirdi.

Program kapsamında Eğitim Fakültesi Öğretim elemanlarıda ziyaret edilerek olası işbirlikleri görüşüldü.

Proje kapsamında destek olan Doç. Dr. Gülden GÜRSOY hocamıza, Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN hocamıza ve misafirperverliği için Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Esra AÇIKGÜL FIRAT hocamıza ve sunumda destek olan Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü değerli hocamız Dr. Öğr. Üyesi Emine KARAKAPLAN ÖZER hocamıza çok teşekkür ederiz.