Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı'na Katılım Sağlandı

13. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı; 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesi ve Trakya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi ev sahipliğinde Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Zekeriya Coştu'nun katılımlarıyla Edirne’de gerçekleşti.

Koordinasyon Toplantısı’nda Bakanlık Yetkilileri, Teknoparkların yöneticileri ve personelleri bir araya geldi. Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ni temsilen Genel Müdürümüz Sn. Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR katılım sağladı.

Yuvarlak masa toplantılarında yapı ruhsatı başvuru süreçleri, mimari proje ihale dokümanları mali ve idari konular hakkında Bakanlık yetkilileri ile oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirilmiştir.