Üniversitemizden Azerbaycan'a Personel Hareketliliği

2022 KA171 projesi kapsamında Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN ve Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Rabia ÖZEN UYAR Azerbaycan'da bulunan Lankaran Devlet Üniversitesinde Ders verme faaliyetine katılmışlardır.

Lankaran Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Natiq İbrahimov'a , Rektör yardımcıları Elvin Aliyev ve Zaur Məmmədov'a  ve ayrıca Uluslararası İlişkiler Sorumlusu  Gunel Mammadova'ya misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.