Üniversitemizde Depremden Etkilenen Okul Öncesi Çocukları İçin Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirilmiştir

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kent Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 12.06.2024 tarihinde Adıyaman Üniversitesi Adıyaman Evi binasında “Depremden Etkilenen Okul Öncesi Çocukları İçin Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği” gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında eğitim-öğretim görmekte olan 40 öğrenciyle birlikte öğretmenleri katılım sağlamıştır.