Üniversitemizde Erken Çocukluk Eğitiminde Eşitlik ve Kalite için E-Mentorluk Projesi Kapsamında Uluslararası Katılımlı Toplantı Yapıldı

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN'in yürütücülüğünü yaptığı ve Erasmus+ tarafından desteklenen “Erken Çocukluk Eğitiminde Eşitlik ve Kalite için E-Mentorluk (E-mentorship for (E)quality in Early Childhood Education)” adlı proje kapsamında uluslararası katılımlı toplantı yapılmıştır.

Toplantıya proje ortaklarından Internationale Arbeidsvereniging  (Hollanda) ve Wyzsza Szkola Bıznesu I Nauk O Zdrowıu (Polonya) Üniversitelerinden araştırmacılar yüz yüze katılırken Be-Creative (İsveç) ve  CEIPES (İtalya)’daki araştırmacılar online katılım sağlamıştır.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Selcen YÜKSEL PERKTAŞ’ın da katıldığı toplantıda Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN ortaklarımıza proje hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Sunumda proje ortakları ve sorumlulukları, şu ana kadar proje kapsamında yapılan faaliyetler ve projenin bundan sonraki iş paketleri hakkında bilgiler aktarılmıştır. Ayrıca toplantıda Okul Öncesi Öğretmenliği ABD’da görev yapmakta olan Dr. Öğr. Üyesi Rabia ÖZEN UYAR ve University of Arkansas’ta görev yapmakta olan Dr. Mehmet GÜLTEKİN de sunum yapmışlardır.

Sunumlarından dolayı akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.