TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Toplantısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209-B Üniversite Öğrencilerini Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği başvuruları başlamıştır.

Adıyaman Üniversitesi olarak, üniversite öğrencilerinin bilimsel araştırma projelerine destek olmak amacıyla Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selcen YÜKSEL PERKTAŞ'ın koordinasyonunda Fakültelerimizin Dekan Yardımcıları ve Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcılarına TÜBİTAK 2209 Araştırma Projeleri Destekleme Programı hakkında detaylı bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR'in sunum yaptığı bu toplantıda; projenin amacı, proje başvuru süreci, değerlendirme kriterleri, bütçe hazırlığı ve projenin başarıyla tamamlanması için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar ele alınmıştır.

Katılımlarından dolayı Fakültelerimizin Dekan Yardımcıları ve Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcılarına teşekkür ederiz.

Sunuma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tübitak 2209 A/B- 11.10.2024_.pptx

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.